Colaborare pentru vânzarea en gros

Te interesează să distribui și să vinzi un brand global de modă cu o experiență de peste 45 de ani? Îmbogățește-ți sortimentul și portofoliul de produse cu noul concept de afacere al mărcii ORSAY.
 

De ce să ne alegi pe noi?

  • O gamă largă de produse în stoc 

  • Logistică rapidă și ușoară 

  • Sprijin de marketing  

  • Serviciu de consultanță de specialitate 

  • Creșterea profitului și a volumului de afaceri  

Dacă dorești să stabilești o colaborare cu privire la vânzarea en gros, te rugăm să ne contactezi la wholesale@orsay.com

  

Începe o afacere prin franciză
 

Ești interesat(ă) de conceptul brand-ului ORSAY și dorești să pui produsele sale la dispoziția clienților din țara ta? Deschide un magazin în franciză în România sau prezintă produsele ORSAY în propria rețea de magazine multibrand. 

Dacă ești interesat(ă), contactează-ne la wholesale@orsay.com și atașează o prezentare despre compania sau rețeaua ta de magazine. 

Vom fi bucuroși să te ghidăm pe parcursul întregului proces de deschidere a unui magazin. 

 

Despre brand-ul ORSAY
 

Brand-ul global ORSAY, originar din Germania, oferă modă elegantă pentru femei de toate vârstele încă din 1975. Nu numai că pune accentul pe feminitate și unicitate, dar și pe confort și calitatea manoperei în toate produsele. Oferta ORSAY include haine confortabile pentru timpul liber, articole vestimentare elegante pentru un look business și rochii și pentru evenimente mondene. În colecții vei găsi o selecție largă de haine atemporale în tonuri neutre, dar și iubitorii de culori îndrăznețe și al celor mai noi tendințe vor găsi, de asemenea, ceva pe placul lor. Află mai multe pe www.orsay.ro.