Faceți cadou moda ORSAY!

Cardurile cadou ORSAY sunt aici pentru orice ocazie, când decideți să îi faceți cuiva o bucurie. Cadoul perfect cu posibilitatea alegerii proprii îl puteți cumpăra acum imediat la unul dintre magazinele noastre sau online.

Supplemental image

Faceți cadou biletul de intrare în lumea ORSAY

Cadou perfect? Doară acela pe care vi-l puteți alege dumneavoastră înșivă! Îngăduiți-le persoanelor dumneavoastră apropiate timp pentru ele însele și posibilitatea de a alege ceea ce într-adevăr li se potrivește.

  • Cardul cadou de plastic cu plic îl puteți cumpăra în oricare dintre magazinele noastre. Cardul poate fi folosit imediat.
  • Cardul cadou este valabil un an de la cumpărare în magazin. Nu este necesar să îl folosiți doar pentru o singură cumpărătură, este posibil să îl folosiți în mod repetat.
  • În momentul cumpărării în magazin, puteți încărca cardul cadou cu orice sumă. Suma minimă este de 300 CZK. Cardul se poate încărca doar o singură dată.
  • Cardul cadou ORSAY se potrivește pentru fiecare ocazie - vă puteți alege din câteva ambalaje cadou tematice.

Detalii card cadou doar prin câteva click-uri

Simplu și clar

Card Back

Fiecare card cadou din plastic ORSAY are și numărul său unic împreună cu un PIN. Este suficient să introduceți ambele aceste numere și veți avea la dispoziție informațiile cu privire la valoarea cardului, soldul acestuia

Supplemental image

Voucher electronic

Simplu și clar

Nu vă bateți capul cu alegerea și dăruiți voucherul pentru cumpărături online! Cadoul perfect la care nu există pericol de alegere greșită, îl procurați doar prin câteva click-uri. Puteți alege din valorile de 500 CZK, 249 lei și 1 500 CZK, voucherul electronic poate fi folosit doar în e-shop și doar integral pentru o singură cumpărătură.

Cumpără voucherul electronic

Porniți la cumpărături în unul sau mai multe dinte cele peste 50 de magazine ORSAY în toată Republica Cehă.