Puncte de distribuire

Te vom anunța prin e-mail în maxim 15 minute de la expedierea comenzii tale. Vom împacheta și vom expedia produsele imediat după primirea comenzii tale. La expediere, te vom anunța prin e-mail despre expedierea produselor, menționând suma exactă pentru produse, inclusiv taxele de livrare, metoda de livrare și numărul de expediere.

Comanda ta poate fi livrată pe întreg teritoriul României. Ca metodă de livrare poți alege ridicarea personală dintr-un punct de colectare partener al rețelei Packeta, ridicarea personală în rețeaua Sameday Easybox.

Pentru clienții înregistrați, transportul este gratuit pentru comenzi de minimum 249 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 249 Lei, costul de expediere este cuprins între 16,99 Lei și 25,99 Lei, în funcție de modalitatea de expediere aleasă.

Puncte de distribuire a pachetelor

  • Pentru o listă a punctelor de ridicare, te rugăm să accesezi www.packeta.ro.
  • Prețul pentru ridicarea personală la punctele de vânzare Packeta este de 23,99 lei (pentru comenzi mai mici de 249 lei se percepe transport).

Sameday Easybox

  • Pentru o listă a punctelor de ridicare, te rugăm să vizitezi site-ul https://sameday.ro/easybox/
  • Prețul pentru ridicarea personală la punctele de ridicare Sameday este de 23,99 lei (pentru comenzi mai mici de 249 lei se percepe transport).